mandag den 27. september 2010

Chokocupcakes med citron-flødeost frosting


Jeg bagte de her lækre cupcakes i dag fordi jeg kedede mig bravt, jeg er stadig på jobsøgning og er ærlig talt godt træt af det, øv!
Jeg er bare ikke typen der kan finde ud af at holde fri og slappe af længere tid af gangen og jeg havde da også en skøn weekend på trods af hårdt arbejde i forum.
Det er sådan at jeg stadig har lidt arbejde med det er ofte komprimeret til at være 2-3 dage i træk i den sidste del af ugen, så jeg bliver ofte lidt trist og deprimeret her i den første del af ugen.
Anyways! tilbage til cupcakes'ne.

Jeg benyttede mig af denne opskrift fra Alt for Damerne (lavede dog kun den ene slags frosting).
De blev rigtig gode, men jeg var dog ikke vild med at de havde erstattet smør med rapsolie så det vil jeg nok udelade næste gang!
Ellers, så vidt som jeg kan bedømme, en relativt fedtfattig opskrift (hvis man ser bort fra frostingen) og erstatter hvedemelen med sigtet spelt; god mørk chokolade, rørsukker og næsten intet fedtstof.

Frostingen var også rigtig god, men jeg synes dog jeg har lidt problemer med at den kommer til at smage lige lovlig meget af smør.
- Nogen der kender et tip eller en god grundopskrift til frosting?

3 kommentarer:

Michelle sagde ...

Kender desværre ingen opskrift, men HOLD DA OP hvor ser de lækre ud!! :)

:)
http://so-this-season.blogspot.com/

Linn sagde ...

Jeg kender heller ikke nogen opskrift, men jeg vil da bare sige at jeg er vildt imponeret over at du får dem at se så fine ud! Wow ligesom :)

AK sagde ...

tak piger (:
Jeg elsker det, det er faktisk virkelig nemt og jeg synes de ser så fine ud, jeg elsker at invitere folk på dem, de bliver så imponerede :D