onsdag den 8. september 2010

Update !


Jeg ville bare lige give lyd fra mig - jeg har desværre ikke haft tid til at blogge pga. en travl, men hyggelig dag og i dag har jeg været på arbejde.
Jeg har det super godt for tiden, jeg har fået set mine dejlige veninder og skal ud og spise med én fra gymnasiet i aften, derefter skal jeg se min kæreste som er kommet tidligere hjem fra Jylland.
På vej til arbejdet hoppede jeg lige ind forbi Vero Moda og brugte lidt af mit gavekort på et par fede ting, som jeg glæder mig til at vise jer (:
Det eneste der stadig ligger og lurer er min jobsituation, men jeg har fået sendt nogle ansøgninger som jeg håber snart at få svar på.
Jeg havde ovenikøbet overskud til at starte med at gå på kur - altså ikke sådan en sultekur, men mere en ændring-af-livsstilen-kur og det går faktisk godt med den - hehe ja, nu er jeg kæphøj, bare vent til om et par dage så er den sikkert kulegravet til fordel for kage og andre gode sager, men jeg vil nu prøve at holde den og vil da prøve at fortælle lidt mere om det løbende her på bloggen.

God onsdag alle sammen (:

2 kommentarer:

Michelle sagde ...

Held og lykke med ændring af livsstil kuren :D

:)
http://so-this-season.blogspot.com/

AK sagde ...

tak :D
det går faktisk udemærket, det er jo ikke en vildt drastisk kur, men at leve lidt sundere skader jo ingen (;