lørdag den 25. december 2010

Julegaverne

Hello :)
håber alle har haft en dejlig juleaften, det havde jeg i hvertfald - også selvom vi kun var fem...
Fik nogle skønne gaver bl.a.

Den fine French Connection kjole, jeg har blogget om.
Min kæreste løj om at han skulle ned at svømme en morgen i Berlin og tog ud til KaDeWe for at hapse den med hjem til mig, er han ikke skøn? :) 

Uglen her er faktisk et køb fra lillejuleaften fra Illum, hvor de havde 70 % på udvalgt julepynt. Havde udset mig uglen for en måneds tid siden, så jeg blev så glad da den stod der til 53 kr. (!!!) 

Fik bourgogneglas og et enkelt longdrinkglas. Martiniglasne er jo fra min kæreste, men bliver så glad af at kigge på dem.
De tre poser mel, var et lille hint om mine forældres gave til mig, som jeg ikke har taget et billede af.
Jeg fik nemlig en KitchenAid køkkenmaskine (eller skulle jeg sige; foooooodprocessor), SÅ vildt!
Men jeg skal lige være helt sikker på farven og måske kan I hjælpe mig.
Jeg har nemlig fået den i denne farve:


...og så cool som jeg synes farven er nu, så er jeg bange for at blive træt af den. 
Jeg vil dog ikke vælge hverken sort eller hvid - det synes jeg er for kedeligt, men overvejelsen ligger lidt til den røde og den cremefarvede...
Hvad ville I vælge?

2 kommentarer:

Miss Crea sagde ...

Min mor har haft to af sådanne køkkenmaskiner, den første var dog ikke Kitchenaid men Kenwood, og den havde hun i en virkelig underlig 80'er agtig grøn.. Den blev hun bare meget hurtig træt af, og da hun var så heldig, at der var en dame på hendes gamle arbejde, som ville smide din Kenwood i hvid ud, skyndte min mor sig at få den.. Hun siger selv hun er mere glad for den hvide, end hun var for den grønne, selvom hun selv købte den grønne. Hun kan dog heller ikke forestille sig, at han en køkkenmaskine i farver som blå, grøn ovs. for sæt nu man flytter, og ens køkken ikke lige passer til farven på sin køkkenmaskine? :)
Jeg ville vælge den i creme, så kan du jo altid, hvis du ønsker noget farve, købe nogle farvestrålende viskestykker, klude m.m. Og tror også du vil være mest glad for maskinen i en neutralfarve om et par år, så du kan have den stående fremme, uden den ikke matcher alt det andet. :)

AK sagde ...

Tak for dit svar! Det hjalp mig til at overbevise mig selv om at jeg skulle have en sort, så jeg har været nede og bestille den sorte i dag, nu glæder jeg mig bare til at den kommer :)