tirsdag den 1. marts 2011

Århus

Jeg har fået mulighed for at følge med kæresten til Århus i næste uge, men da han skal arbejde både torsdag og fredag, skal jeg jo have noget at lave... Weee shopping og cafébesøg (sidstnævnte selvfølgelig sjovest i selskab med nogle.)
Derfor håbede jeg sådan at der var nogle af jer, der kunne give mig nogle tips til, hvad man kan foretage sig i smilets by!
Også gerne hvilke caféer/restauranter der er gode :)

4 kommentarer:

Nanna sagde ...

ih hvor er din blog er suuuper hyggelig :-) er nu fast læser! Og du kunne jo altid tage et kamera med dig i byen, bare husk handskerne - det er jo dk vi bor i!

Miss Crea sagde ...

Du skal i hvert fald tage i Latinerkvarteret, det er der jeg vil sige, de fede og gode butikker samt genbrugser er.
Du finder blandt andet butikker fyldt med Diane von Furstenburg, Marc Jacobs, Stella McCartney ovs.
Min ynglings butik er Flying A, de har sådanne nogle fede ting.
Udover kun at have fede butikker, ligger der også en masse hyggelige caféer, men mit fortrukne café-sted er stadigvæk omme bag Bruuns Galleri, nærmere betegnet Jægergårdsgade.
I Jægergårdsgade findes der også nogle okay butikker, men caféer er der nu flest af.
Hvis du vil kaste dig ud i noget RAW-food, skal du prøve det på caféen "Råbar" som ligger på Vester allé.
Men ellers vil jeg sige, tjek Latiner Kvarteret, Bruuns Galleri, Strøget (og de små sidegader) samt Magasin, det er altid nogle gode ting, og du kan ALTID finde et eller andet.
Som en sidste ting vil jeg lige anbefale caféen - Slap af på Studsgade. Det er en virkelig hygge og afslappet stemning, og jeg har altid haft gode oplevelser derinde.

Håber det hjalp en smule, og du må endelig spørge, hvis du vil have nogle flere ting afvide. - Keder du dig meget en dag og solen skinner, vil jeg sige, at du skal tage bussen ud til Marselisparken, og gå en tur deromkring, der er altid dejligt.

//MissCrea,

AK sagde ...

Nanna: tusind tak, er jeg glad for og jeg skal nok tage kameraet med, det har lovet godt vejr, så det skulle være godt vejr til lidt billeder :)

Miss Crea: ih, du er altså skøn at give dig tid til at svare!
Super gode tips, er spændt på at se det hele og godt med tippet om Marselisparken, da jeg muligvis bliver træt af at shoppe to dage i træk mens kæresten er på arbejde - ikke at man bliver træt af at shoppe, men pengene hænger ikke ligefrem på træerne for tiden ;)

The Fashionphile sagde ...

Er du den kunstneriske type, skulle du virkelig også tage et smut forbi AROS, der udover álle deres fede faste udstillinger lige har åbnet dørene for Jorn International, der er en udstilling der er blevet brugt 10 år på at forberede og hvor man især har fået fat i alle de billeder han har malet i udlandetog altså unden anden del af hans "kunstperioder" og som også ellers er udstillet på udlandske museer. Ja faktisk har de bl.a. billeder fra Guggenheim,Tate og andres store store museer i Berlin, Paris og resten af verdenen.

Ellers så tror jeg ikke jeg har meget andet at tilføje til shoppingsteder, da det meste vist er nævnt :)

Mht. mad, så er der jo en masse, super hyggelig caféer på Åboullevarden åen som er ideele til frokost, hvilket bare er fantastisk år vejret er godt og solen skinner. Her ligger også Italia, der er en virkelig god italiensk restaurant til fair priser f.eks. vidunderlig pizza til 70-100 kr., du kan tjekke deres hjemmeside ud her http://www.italia-aarhus.dk/?pid=28

Må erklære mig helt enig med "Misscrea" med Marselisparken, der altid er noget så smuk og helt perfekt til en gåtur og forøvrigt tilbilledtagning! :) -Ikke mindst hvis solen skinner og himmelen er blå :)

Håber du får en skøn tur! :)

The Fashionphile