mandag den 4. april 2011

Running rocket


jaja, jeg er ikke ked af det... jeg er faktisk skide stolt efter at have skudt løbetræningen i gang med en lille aftentur. Jeg har nemlig meldt mig til FEMINAs kvindeløb til maj og har ikke i sinde at tabe ansigt - ment på den måde at mit mål er ikke at være nød til at gå på den 5 km lange distance.
Jeg var faktisk overraskende udholdende (synes jeg selv), men det er et stykke igen...
Det er jo også på tide at komme i form til bikinisæsonen - selvom jeg aldrig har været det, men det kan jo være at "this year, is the year"
Jeg skal nok holde jer opdaterede omkring mit lille "løbeeventyr", det springende punkt bliver motivationen, så har I nogen gode tips til motivation, så spyt ud!

1 kommentar:

Miss Crea sagde ...

Hmm et godt tip.. Ikke andet end du skal sørge for at give din krop ro.. Dvs. ca. en dag mellem hver træning, også skal du lytte til din krop.
Har du bare en smule ondt, hvor det er irriterende, så stop og vent en dag..
Jeg løber selv, og har indtil januar gjort det på meget højt niveau, men da jeg ikke lyttede til min krop, og mærkede at den trængte til hvile blev jeg skadet, og gik så i to måneder uden at kunne løbe..
Så lyt og mærk efter hvordan din krop har det..
Også husk ikke at blive fanatisk.. Der sker intet hvis du ikke lige kommer ud en dag, du kan jo altid gøre det når du har bedre tid. :-)