fredag den 20. maj 2011

Update

Hermed en lille update fra de sidste par dage i mit liv... Min blogging har ikke været i top og jeg kan se at jeg har adskillige løse ender her og der.
Tirsdag var jeg, som jeg også fortalte, inde og se Pirates of the Carribean 4. 
Filmen var rigtig god, altså man ved jo hvad man får når man ser Pirates, men jeg har nu altid synes det var gode, hvis man tager dem for hvad de er. Johnny Depp er genial som altid og filmen er ret sjov, hvilket jeg synes er fedt. 3D effekterne var dog ikke noget særligt, så dem kunne jeg sagtens have været foruden.

Onsdag var jeg inde og løbe FEMINA kvindeløb i og omkring Fælledparken. 
Mit mål var at klare de 5 km. i løb og komme under 40 min. (haha, meget uambitøse mål, I know, men jeg er virkelig ikke løbetypen!), så jeg var ganske tilfreds med min tid på 28:58 og en gennemsnitsfart på lige over 10 km/t. Utroligt nok, når man tænker på at jeg havde lyst til at kaste håndklædet i ringen da jeg så 1 km. skiltet og næsten væltede i mål på Østerbro stadion en lille halv time senere...

I går havde jeg sidste skoledag, så det blev fejret til den store guldmedalje sammen med klassen i Vanløse. Desværre var hjemturen om natten noget af et show, i og med at kystbanen åbenbart ikke går mod Helsingør torsdag nat. Jeg måtte derfor hoppe ind i en natbus, der skulle køre mig gennem by og land, for efter en halvanden time senere at vågne op i Helsingør, pænt radbrækket, ikke spor frisk, eller klar på at skulle op et par timer senere for at sætte hår på en konfirmationspige og på intensiv shoppingtur i Helsingborg med Muddi og mormor.
Turen viste sig dog at være ganske indbringende, bl.a. købte jeg disse fine engleørenringe fra 
Gina Tricot til 79 SEK pr. par og siden jeg ikke kunne beslutte om jeg skulle have guld eller sølv, blev det begge:


I morgen står den på endnu en stressende (men god) dag med arbejde, pigemiddag og fødselsdagsfest, så det skal nok blive godt... Hvis jeg da lige når at få kompenseret for de timer jeg mistede i nat! 

1 kommentar:

JoannaSophiaCarmen sagde ...

De er virkelig fede!

Du har forresten en rigtig fin blog! Måske du har lyst til at kigge forbi og blive fast læser?
- www.joannanielsen.blogspot.com