mandag den 21. februar 2011

Gnocchi med tomat, spinat og "parmasangitre"


Billede: mig
Opskrift fra Alt for Damerne

1 spsk olivenolie
2 knuste fed hvidløg
1 dåse flåede, hakkede tomater, evt. øko
salt, friskkværnet peber
lidt frisk eller tørret oregano
2 mini-pak af Philadelphia Light a 35 g
500 g gnocchi, f.eks. Rana
1 bakke babyspinat. (jeg brugte en håndfuld frossen spinat)

Tilbehør:
40 g reven parmesanost
400 g brød.

Varm olien og sautér hvidløgene heri under omrøring. Tilsæt tomaterne, krydr med salt, peber samt oregano, lad dem snurre 8-10 minutter og rør flødeosten i.

Kog gnocchierne imens – efter anvisningen på pakningen, og kog spinatbladene med det sidste minut. (skal man ikke gøre hvis man bruger frossen spinat, så skal den bare lynhurtigt i tomatsovsen og varmes op).
Afdryp og bland gnocchi og spinat med saucen, top med bagt parmesan og servér.

Bagt parmesan kan evt. tilberedes i forvejen: Bred den revne parmesan ud som runde eller aflange „kager” på en plade med bagepapir. Bag ved 200- 225 grader i 4-5 minutter, til osten er smeltet og gylden. Tag den ud og lad den afkøle.



Nem og god ret, endvidere relativt billig pga. det manglende kød og så kan jeg virkelig anbefale de små parmasangitre - de smager simpelthen så godt!

Ingen kommentarer: