søndag den 26. juni 2011

Inspiration til vægdekoration?

Billede herfra
Kæresten og jeg havde en klar idé om at vi skulle have et stort sort/hvid wallpaper af New York hængende bag vores sofa i lejligheden for at skabe en kontrast mellem væggen og sofaen, men efter at have forhørt mig lidt om metoden, har jeg fundet ud af at det ikke rigtig kan lade sig gøre uden at ødelægge væggen indenunder (hvilket min far ikke er særligt glad for efter at have brugt tid, penge og kræfter på at ordne alle væggene i lejligheden, så de fremstår spritnye og fejlfrie).
Derfor tænker jeg at et stort billede ville kunne bruges, men spørgsmålet er bare, hvor jeg finder sådan ét henne. Jeg ved at IKEA har nogle, men dem har alle bare og jeg kunne godt tænke mig et der var lidt mere unikt og helst uden ramme, således at det er printet på et lærred.
Er der nogen der kan hjælpe?

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Du få lavet ét customized, hvis du har et billede liggende digitalt - du sender det bare til et af de der fremkaldelsessites over nettet og vælger selv format og kvalitet (f.eks. laminat, plexiglas eller fotopapir). F.eks. www.foto.com. Det har jeg selv overvejet :)